Mrkvová časť:
1 a 1/2 H (cup) postrúhanej mrkvy
1/3 H hnedého cukru
2/3 H práškového cukru
2 vajíčka
1/2 H oleja
1 ČL pdp
1 a 1/4 H HLM
1 ČL škorice, 1/2 ČL muškátového orieška
Cheese časť:
2 H cream cheese - smotanovej nátierky (16 OZ)
2/3 H práškového cukru
2 vajíčka
vanilín
1/2 H kyslej smotany
Postup:
Cukor zmiešame s vajíčkami (stačí ručne s metličkou), pridáme postupne ostatné suroviny a na záver mrkvu.
Krémovú časť tiež zmiešame spolu.
Do tortovej formy na striedačku vylejeme 3/4 mrkvového cesta, potom 3/4 krémovej časti, na to zbytok oboch častí.
180°C 45 min. Necháme vychladnúť, najlepšie nechať cez noc v chladničke.
Zdroj: [https://www.buzzfeed.com/merleoneal/carrot-cake-cheesecake?bffbtasty&ref=bffbtasty&utm_term=.rgVdB9d51#.rgVdB9d51]
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára