Ingredienció: 300 g ružičkového kelu * 1 malá červená cibuľa * 100 g póru * zeleninový vývar (voda + zeleninový bujón) * 1 PL masla * soľ * mleté biele korenie
Postupó: Ružičkový kel opečieme v hrnci na rozpustenom masle. Zalejeme teplým vývarom, vložíme tenké kolieska červenej cibule s pórom (nemala som, preto som použila jarnú cibuľku) a na miernom ohni uvaríme domäkka. Osolíme a okoreníme.
[zdroj: Báječná žena]
Postupó: Ružičkový kel opečieme v hrnci na rozpustenom masle. Zalejeme teplým vývarom, vložíme tenké kolieska červenej cibule s pórom (nemala som, preto som použila jarnú cibuľku) a na miernom ohni uvaríme domäkka. Osolíme a okoreníme.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára