CESTO:
125 g PHM
125 g prášk. cukru
1/4 PDP
1 PL oleja
3 vajcia
mlieko
KRÉM:
2 kyslé smotany
1 vanilín
3 PL práškového cukru
33% šľahačková smotana
Broskyne
POLEVA: 0,5 l vody * 1 práškový džús (Tang) * 1 zlatý klas * 50g cukru
Vymiešame vajíčka, pridáme olej, po lyžiciach múku s pdp, cukor. Ak sa nám zdá cesto husté, pridáme mlieko. Vylejeme na plech (34 x 24 cm), 170°C cca 15 min.
Smotany zmiešame s cukrami. Šľahačku vyšľaháme a jemne primiešame k smotane. Krém uhladíme na koláč.
Rovnomerne naukladáme ovocie nakrájané na plátky.
0,4 l vody necháme zovrieť, vysypeme džús. Vo zvyšnej vode rozmiešame zlatý klas s trochou cukru, zvyšný pridáme k džúsu. Do horúceho džúsu pridáme klas. Miešame, kým nezačne vrieť. Odstavíme, necháme vychladnúť.
Vylejeme na ovocie, zachladíme 2 hodiny.
[zdroj: akosatorobi.sk]
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára